Dr.Max Calciu Magnesium Zinc, 30 comprimate

Dr.Max Calciu Magnesium Zinc, 30 comprimate

Caracteristici:
Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Contribuie de asemenea la coagularea normala a sangelui, la functionarea normala a sistemului muscular si la functionarea normala a enzimelor digestive. Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, reduce oboseala si extenuarea si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si nervos. Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii dintilor si oaselor si contribuie la sinteza normala a proteinelor. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la sinteza normala de ADN, la procesul de diviziune celulara si protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ. De asemenea contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos a parului, unghiilor si pielii.

Beneficii:

  • sustine sanatatea sistemului osos, muscular si nervos
  • contribuie la mentinerea sanatatii dintilor
  • ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii
  • contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic si la metabolismul energetic normal
  • zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si intervine favorabil in porcesul de diviziune celulara

Mod de utilizare:  2 comprimate zilnic.

Ingrediente:
Carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti de încarcare(maltodextrina si celuloza microcristalina), stabilizator(croscarmeloza sodica), emulsifiant(hipromeloza), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), oxid de zinc, agent de glazurare (hipromeloza), colorant (dioxid de titan), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), stabilizator (hidroxipropilceluloza), agent antiaglomerant (polietilenglicol), agent de glazurare (alcool polivinilic), agent antiaglomerant (talc).

Fiecare comprimat contine

Cant./1 cpr.

Cant./2 cpr.

% VNR* /1 cpr.

% VNR*/2 cpr.

Calciu

333,3 mg

666,6 mg

41,7

83

Magnesiu

133,3 mg

266,6 mg

35,5

71

Zinc

8,3 mg

16,6 mg

83

166

* Valoare Nutritionala de Referinta conform regulament 1169/2011.