Suplimente alimentare

Dr. Max Spray nazal hipertonic Extra, 30ml

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX COLLAGEN DRINK CT*30PLICURI, DR.MAX SECRETIE BILIARA CT*20CAPS si DR.MAX COENZYME Q10 60MG CT*30CAPS MOI. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
1 leu donat Noi sponsorizam Asociatia Niciodata Singur – Prietenii Varstnicilor cu 1 leu la fiecare fiecare produs marca proprie Dr. Max cumparat de tine. Perioada: 22 aprilie – 22 mai 2024.
22,99 Lei

Pret / BUC: 22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Spray nazal hipertonic Extra, 30ml

17533143

Dr. Max Spray nazal cu apa de mare hipertonic Extra este un produs destinat curatarii mucoasei nazale si a sinusurilor si pentru ameliorarea simptomelor congestiei nazale. 

Beneficii:

  • Este destinata curatarii zilnice a nasului in cazul primelor semne de racela, rinita, sinuzita, sau pentru a preveni reactiile alergice cauzate de alergenii inhalati si impuritatile daunatoare.
  • Adecvat femeilor insarcinate si care alapteaza;
  • Produsul este, de asemenea, destinat clatirii nasului dupa operatii nazale la copii cu varsta peste 6 ani si la adulti.

Compozitie: 70% apa de mare, 30% apa purificata.

Mod de utilizare: 1-2 pulverizari in fiecare nara, de 2 pana la 6 ori pe zi.

Avertizari:

Folositi produsul numai pentru utilizare externa. Depozitati intr-un loc intunecat si uscat, la temperaturi care sa nu depaseasca 25 °C.

Nu lasati la indemana copiilor. Produsul nu este destinat utilizarii in cazul copiilor cu varsta sub 6 ani.

Forma de prezentare: Flacon spray de 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.03.2023