Dr.Max Sinutin, 30 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

In stoc

17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17527060

Produsul este un supliment alimentar multicomponent, de origine vegetala, cu o compozitie echilibrata de extracte din plante, care contribuie la functionarea normala a sistemului respirator. Andrographis paniculata impreuna cu Socul (Sambucus nigra) si Cimbrul (Thymus vulgaris) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Extractul de Nalba (Malva sylvestris) induce o senzatie de relaxare a faringelui si a gatului contribuind astfel, la functionarea normala a tractului respirator. Roinita (Melissa officinalis) are, de asemenea, un efect relaxant, facilitand somnul si contribuie la recuperarea organismului. Teiul (Tilia cordata) contribuie, de asemenea, la functionarea normala a sistemului respirator.

Ingrediente: agent antiaglomerant (fosfat de calciu dibazic anhidru DC), extract din parti aeriene de Lumanarica(Verbascum thapsus), extract din parti aeriene de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris), agent antiaglomerant (celuloza), extract din frunze si flori de Nalba-de-padure (Malva sylvestris), extract din parti aeriene de Roinita (Mellisa officinalis), extract din fructe de Soc (Sambucus nigra), agent antiaglomerant (dioxid de silicon), extract din flori de tei (Tilia cordata), extract din frunze de Andrographis paniculata, stabilizatori (carboximetilceluloza de sodiu reticulata, hipromeloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), antispumant (polietilenglicol 4000), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), agent de incarcare (polidextroza), colorant (dioxid de titan), agent antiaglomerant (talc), colorant (clorofilina cupru-sodica).

Mod de administrare:

Adolescentii cu varsta mai mare de 12 ani si adulti:  cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Copii cu varsta intre 6 si 11 ani: cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.

Copii cu varsta intre 3 si 11 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi. Se recomanda utilizarea comprimatelor in timpul meselor, cu o cantitate suficienta de lichide.

Fiecare comprimat contine:

Extract de Verbascum thapsus - 140 mg

Extract de Cimbru - 140 mg

Extract de Malva sylvestris - 100 mg

Extract de Melissa oficinalis - 80 mg

Extract de fructe Sambucus nigra - 66,6 mg

Extract de Tilia cordata Mill - 40 mg

Extract de Andrographis paniculata - 30 mg

 Forma de prezentare: 30 comprimate

Data ultimei actualizari 07.04.2021