Dr.Max Sinutin, 30 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si primesti produsul cel mai ieftin cadou. Pentru a beneficia de gratuitate este necesar sa adaugati minim 3 produse marca proprie Dr.Max in cosul de cumparaturi.

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

17527060

Dr.Max Sinutin este un supliment alimentar multicomponent, de origine vegetala, cu o compozitie echilibrata de extracte din plante, care contribuie la functionarea normala a sistemului respirator. Andrographis paniculata impreuna cu socul si cimbrul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Extractul de nalba induce o senzatie de relaxare a faringelui si a gatului contribuind astfel, la functionarea normala a tractului respirator. Roinita are, de asemenea, un efect relaxant, facilitand somnul si contribuie la recuperarea organismului, iar teiul contribuie, de asemenea, la functionarea normala a sistemului respirator.

Ingrediente: Agent antiaglomerant (fosfat de calciu dibazic anhidru DC), extract din parti aeriene de lumanarica (Verbascum thapsus), extract din parti aeriene de cimbru de cultura (Thymus vulgaris), agent antiaglomerant (celuloza), extract din frunze si flori de nalba de padure (Malva sylvestris), extract din parti aeriene de roinita (Mellisa officinalis), extract din fructe de soc (Sambucus nigra), agent antiaglomerant (dioxid de silicon), extract din flori de tei (Tilia cordata), extract din frunze de andrographis paniculata, stabilizatori (carboximetilceluloza de sodiu reticulata, hipromeloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), antispumant (polietilenglicol 4000), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), agent de incarcare (polidextroza), colorant (dioxid de titan), agent antiaglomerant (talc), colorant (clorofilina cupru-sodica).

Compozitie: Fiecare comprimat contine extract de Verbascum thapsus (140mg), extract de cimbru (140mg), extract de Malva sylvestris (100mg), extract de Melissa oficinalis (80mg), extract de fructe Sambucus nigra (66,6mg), extract de Tilia cordata Mill (40mg), extract de Andrographis paniculata (30mg).

Mod de administrare:

- Adolescentii cu varsta mai mare de 12 ani si adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

- Copii cu varsta intre 6 si 11 ani: cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.

- Copii cu varsta intre 3 si 6 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

- Se recomanda utilizarea comprimatelor in timpul meselor, cu o cantitate suficienta de lichide.

Avertizari:

- A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5° C si 25° C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- Aceste produs nu poate fi utilizat de copii cu varsta sub 3 ani, de femeile insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 29.01.2022