Dr.Max Hemo HA gel proctologic, 30ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

22,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652354038

Dr.Max Hemo HA sub forma de gel cu acid hialuronic, Tri-Solve P si ulei de melaleuca alternifolia este un produs indicat in tratamentul eficient al afectiunilor anorectale, cum ar fi: hemoroizii interni si externi, fisurile anale, proctita si mancarime anala.

Proprietati:

- Tri-Solve P este un agent patentat capabil sa restabileasca nivelul corect de hidratare si elasticitatea fiziologica a mucoasei anale, protejand-o de contactul cu agenti iritanti.

- Ofera confort imediat, prin calmarea iritatiilor, a durerii si a senzatiei de arsura si mancarime.

- Produsul are un efect racoritor si o actiune de lubrifiere.

- Ofera o calmare rapida si este potrivit in caz de tendinta de recurenta.

- Nu contine cortizon si este testat dermatologic.

Ingrediente: Acid hialuronic, Tri-Solve P (Trehalose, ceramideNS, lecitina hidrogenata), ulei esential de melaleuca alternifolia, metilsulfonilmetan, glicerina, hidroxietilceluloza, bisabolol, apa, sorbitol, pentilenglicol, propilenglicol, disodiu calitate, dislodiu, SymDiol (1,2-Hexanediol, Tropolona, Capilil Glicol), hidroxid de sodiu.

Mod de utilizare: Pentru aplicari perianale si/sau anorectale, aplicati pe pielea curata. A se utiliza de 2-3 ori pe zi, inainte si/sau dupa fiecare scaun.

Avertizari:

- Nu lasati la indemana copiilor, nu depasiti doza recomandata, nu folositi dupa data de expirare. Pastrati la temperatura camerei, departe de sursele de caldura.

- In caz de reactii adverse, suspendati utilizarea produsului si adresati-va medicului pentru determinarea unei terapii adecvate.

- Nu utilizati produsul mai mult de 30 de zile consecutive.

- Adresati-va medicului in cazul utilizarii in timpul sarcinii sau alaptarii. 

Forma de prezentare: Tub de 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.07.2021