Dr.Max CarboMax, 20 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
Campanie nationala Dr.Max
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si primesti produsul cel mai ieftin cadou.

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Max CarboMax, 20 comprimate

17530675

Dr.Max CarboMax contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente prin absorbtia gazelor intestinale, diminuand disconfortul intestinal.

Ingrediente: Agenti de incarcare (zaharoza, lactoza), carbune activat, stabilizator (carboxilmetilceluloza de sodiu reticulata), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi). Fiecare comprimat contine carbune activ - 250mg.

Mod de administrare: 

- Cate 2-4 comprimate de 2 ori pe zi.

- Comprimatele se pot inghiti intregi cu o cantitate suficienta de apa sau se pot dizolva intr-o cantitate mica de apa (20-30 ml) si consumate dupa o dizolvare totala. Comprimatele se pot, de asemenea, sfarama si apoi utiliza cu o cantitate suficienta de apa.

Avertizari:

- A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5°C si 25°C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

- Daca urmati un tratament medicamentos oral, pastrati un interval de 2 ore intre administrarea tratamentului si utilizarea suplimentului alimentar Dr.Max CarboMax. Intr-o oarecare masura, acesta poate sa reduca absorbtia medicamentelor din tractul gastro-intestinal.

- Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Forma de prezentare: 1 cutie cu 20 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.06.2022