Dr.Max Aquabalance, 30 comprimate filmate

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

17530578

Aquabalance ajuta la detoxifierea organismului (mesteacan), sustine circulatia venoasa (ghimpe-paduret, urzica, gotu kola), contribuie la reducerea senzatiei de picioare grele (urzica, Gotu kola) si protejeaza celulule de actiunea radicalillor liberi (extract din coaja si seminte de struguri).

Ingrediente: Agent de ingrosare (fosfati de calciu), extract din frunze de mesteacan (Betula pendula), extract de Gotu kola (Centella asiatica (Ltn.)), extract din radacina de papadie (Taraxacum officinale), agent de incarcare (celuloza microcristalina), extract din frunze de urzica (Urtica dioica (Ltn.)), extract din seminte de struguri (Vitis vinifera (Ltn.)), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu, carboxilmetilceluloza de sodiu reticulata), extract din radacina de ghimpe-paduret (Ruscus aculeatus), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi), agent de glazurare (alcool polivinilic), extract din coaja de struguri (Vitis vinifera (Ltn.)), agent antiaglomerant (talc), antispumant (polietilenglicol), agent de ingrosare (polidextroza), coloranti (oxizi si hidroxizi de fier, dioxid de titan), pelicula filmata (alcool polivinilic, hidroxipropilmetilceluloza, talc).

Compozitie: Extract din frunze de mesteacan (100mg), Extract de Gotu kola (100mg), Extract din radacina de papadie (70mg), Extract din frunze de urzica (50mg), Extract din seminte de struguri (35mg), Extract din radacina de Ghimpe-paduret (10mg), Extract din coaja de struguri (5mg).

Mod de administrare:  1 comprimat zilnic.

Avertizari: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5°C si 25°C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate filmate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.10.2021