Dr.Hart Spray repelent impotriva tantarilor si a capuselor, 100ml

Ingrijire de sezon

Brand: DR.HART
In stoc
31,99 Lei
Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Hart Spray repelent impotriva tantarilor si a capuselor, 100ml

7525375

Dr. Hart Spray repelet impotriva tantarilor si a capuselor este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si a capuselor (Ixodes ricinus), continand ca ingredient activ Citriodiol®, un produs natural care este un amestec de cis-  si trans p-mentane-3-8diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).

Beneficii:

  • Ingredientul activ al produsului - Citriodiolul® este obtinut din ulei si extract de eucalipt cu actiune repelenta impotriva insectelor, actiune dovedita in urma studiilor efectuate atat pe acest ingredient activ, cat si pe Spray-ul Dr. Hart repelent impotriva tantarilor si a capuselor;
  • Eficienta dovedita, timp de 6-8 ore – testat la Institutul National de Cercetare Dezvoltare «Cantacuzino»;
  • Poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni.

Ingredient activ: citriodiol® (CAS 1245629-80-4) in concentratie de 12,5% (125ml/L).

Mod de utilizare: timpul de actiune al spray-ului repelent este 6-8 ore, timp care a fost stabilit in urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Daca zona intepata de tantari sau capuse este agresata prin scarpinare, leziunea produsa se poate infecta, ceea ce duce la complicatii.

Mod de prezentare: un flacon de 100ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.08.2022