Suplimente alimentare

Dr.Hart Extract concentrat de merisor, 30 comprimate

Brand: DR.HART
2 la pret de 1 Achizitioneaza orice combinatie de 2 produse Dr.Hart selectionate si platesti doar unul. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Hart Extract concentrat de merisor, 30 comprimate

652365193

Dr.Hart Extract concentrate de merisor contine extract din fructe de Afin-American, extract de patrunjel si Vitamina C.

Beneficii:

  • Extractul de Afin-American(Merisor) contribuie la reducerea manifestarilor neplacute de la nivel urinar (nevoia frecventa de a urina, disconfort la urinare, miros neplacut al urinii);
  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Agent de incarcare (fosfati de calciu), extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon - 8% Proantocianidine), extract de Patrunjel (Petroselinum crispum), agent de ingrosare (celuloza microcristalina), stabilizator (carboximetilceluloza de sodiu reticulata), acid L-ascorbic, agenti de glazurare [emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), agent de glazurare (alcool polivinilic), antispumant (polietinolglicol 4000), agent antiaglomerant (talc), agent de ingrosare (polidextroza), coloranti (oxizi si hidroxizi de fier)], emulsifiant (hidroxipropilmetilceluloza), ageni antiaglomeranti (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grai), stabilizator (hidroxipropilmetilceluloza), corector de aciditate (acid tartric) .

Mod de utilizare: 1 – 3 comprimate zilnic, dupa masa.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.09.2022