Indulcitori

  (134)
Sortare dupa
  • Acadea fara zahar aroma de capsuni. Acadea pentru preventie dentara ce previne aparitia cariilor. Gust racoritor de capsuni
  • Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.
  • Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda.
  • Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda.
  • Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda.
  • Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.
  • Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.
  • Xylitolul este un produs natural care se gaseste in concentratii mici in fibrele multor legume si fructe iar in concentratii mai mari in porumb. Are o dulceata asemanatoare cu cea a zaharului, avand un continut mai scazut de energie, cu aproape 40% mai putine calorii.
  • Siropul de agave a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorita proprietatilor medicinale ale agavei.
  • Indulcitor lichid cu extract de stevia este un produs recomandat persoanelor cu diabet si in alimentatia cu consum caloric redus.
  • Zaharul brun este o solutie optima pentru cei care isi doresc sa aleaga un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata, fiind 100% natural.
  • Siropul este obtinut din suc concentrat de curmale. Fructele sunt presate, trtate termic, apoi amestecul se filtreaza si se scade, pana ajunge la consistenta dorita.
  • Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu (in natura existand 10 specii de artar).
  • Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar prin standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului.
  • Miere naturala ecologica poliflora din flori de munte, cu zaharuri naturale usor asimilate de organism.
  • Siropul de agave, dupa cum sugereaza si numele, este extras din agave, planta exotica care se cultiva sub soarele fierbinte al Mexicului. Promovat in vederea inlocuirii zaharurilor rafinate si cu un indice glicemic crescut, el este preferat de catre cei care tin o dieta raw-vegan pentru ca este considerat o alternativa naturala si nutritiva la zaharul super rafinat
  • El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
  • Zaharul de cocos Republica Bio este nerafinat, neprocesat chimic, nu contine aditivi, coloranti sau conservanti. Are origine 100% naturala, non-China, un indice glicemic scazut (IG:35) si este bogat in nutrienti.
  • Solaris iti aduce acest zahar de cocos superior direct din Indonezia de la un producator cu traditie pentru a avea certitudinea unui gust excelent.
  • Indulcitor Natural Stevie este un produs natural pe baza de extract de Stevie organica, obtinut pe baza de solutie apoasa, la temperatura scazuta, fara folosirea substantelor chimice.
  • Zaharina este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei ce vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor: ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe.
  • Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele. Cristalizarea mierii este un proces natural, conferindu-i o garantie a calitatii
  • Zaharul Demerara este obtinut prin presarea tulpinilor trestiei de zahar, iar din sucul rezultat se elimina apa. Cristalele de zahar Demerara au textura crocanta si miros intens de caramel.
Indulcitori

Indulcitori