Detrical Vitamina D3 2000UI, 60 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535319

Detrical este un supliment alimentar care asigura aportul zilnic de vitamina D3, necesar pentru buna functionare a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Vitamina D3 este supranumita si vitamina soarelui, intrucat organismul uman reuseste sa o sintetizeze in piele, la contactul acesteia cu razele solare.

Studii recente au aratat ca deficitul de vitamina D3 este corelat cu dezvoltarea anumitor boli si este vazut ca un factor de risc pentru aparitia lor, respectiv boli autoimune, boli metabolice, boli cardiovasculare, hipertensiune, diabet de gradul I, II. Deficitul de vitamina D creste, de asemenea, riscul afectiunilor cu substrat autoimun, adica al acelor afectiuni in care sistemul imunitar se intoarce impotriva celulelor corpului si limiteaza absorbtia calciului, chiar si atunci cand dieta avuta furnizeaza cantitati suficiente din acest mineral.

Beneficii:

  • Favorizeaza absorbtia si utilizarea corecta a calciului si fosforului;
  • Asigura sanatatea sistemului osos, muscular si a dintilor;
  • Sprijina sistemul imunitar;
  • Important pentru procesul de diviziune celulara;
  • Mentine concentratiile normale de calciu in sange;

Compozitie:

1 comprimat de 320 mg contine:

50 µg (2000 UI) vitamina D3 (1000 %*)

Agenti de incarcare: izomalt, celuloza microcristalina. Vitamina D3. Film comprimat: hidroxipropilmetilceluloza, hidropropilceluloza, talc, trigliceride cu lant mediu, dioxid de titan. Agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

1 comprimat de 320 mg contine 100µG (4000 UI) vitamina D3 (2000%*).

Cum se consuma: 1 comprimat pe zi, destinat doar adultilor. Dozele recomandate pentru femei si barbati sunt de 800 - 2000 UI/zi, in functie de greutatea corporala.

Atentionari:

Efectele carentei de vitamina D sunt periculoase pentru copiii mici (risc de rahitism), al caror sistem osos este in curs de dezvoltare, dar si pentru persoanele varstnice (risc de osteoporoza), care au peste 65 de ani si a caror capacitate de absorbtie a calciului din tractul digestiv este scazuta, iar sinteza cutanata a vitaminei D este insuficienta.

In timp ce luati suplimente alimentare care contin vitamina D3, trebuie evitat consumul altor suplimente de vitamine sau minerale sau sa le folositi numai dupa ce ati consultat medicul.

Evitati utilizarea antiacidelor, iar daca nu puteti sa le excludeti, consumati-le numai pe cele prescrise de medicul dumneavoastra. Mineralele continute de anumite antiacide pot provoca reactii adverse grave, daca sunt luate impreuna cu suplimentele de vitamina D3.

Forma de prezentare: 60 comprimate filmate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.01.2022