Deodorant spray pentru axila picioare palme si fata, 30ml, Obadan

Frumusete si ingrijire

Brand: ODABAN
In stoc
78,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Deodorant spray pentru axila picioare palme si fata, 30ml, Obadan

7492960

Sigur in utilizarea de lunga durata si chiar in timpul sarciniiSigur in utilizarea de lunga durata si chiar in timpul sarcinii

Hipoalergenic, fara parfum.

Dozare:  Odaban trebuie aplicat cu moderatie doar inainte de culcare.
Se va folosi un singur puf direct in centrul zonei de tratament sau 2 pufuri pe tampon de bumbac, administrandu-se pe suprafata  tratata (orice zona a corpului). Uleiul de silicon special continut in ODABAN asigura o raspandire optima a produsului pe piele.

Instructiuni de folosire:  Se utilizeaza in fiecare seara timp de cateva zile pana la controlul transpiratiei. In cazuri severe se va prelungi durata de utilizare pana la obtinerea rezultatelor. Apoi se va continua cu o aplicare saptamanal sau la 10 zile, in final utilizandu-se doar din cand in cand, la nevoie.
Inainte de aplicare pielea trebuie spalata si uscata perfect (prin tamponare cu servet de hartie).
Pentru cei cu pielea sensibila aplicarea se poate face cu un tampon de bumbac. Zona tratata se va spala normal a doua zi dimineata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.