Cystistat 40mg, 50 ml, Mylan

Suplimente alimentare

Brand: MYLAN
In stoc
295,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517500

Cystistat este recomandat pentru inlocuirea temporara a stratului de glicozaminoglicani (GAG) in mucoasa vezicii urinare.Acest strat asigura o bariera protectoare impotriva microorganismelor, factorilor carcinogeni, cristalelor si altor agenti prezenti in urina. Degradarea acestui strat GAG poate distruge functia de bariera a acestuia si poate permite aderarea bacteriilor, microcristalelor, proteinelor si ionilor. Stratul GAG al vezicii este deficient in cistite: cistita interstitiala, cistita consecutiva radiatiilor, unei infectii, unui traumatism, unei litiaze urinare, unei retentii urinare sau unei neoplazii. Pentru a ameliora o cistita asociata unui astfel de tablou clinic se recomanda instilarea de Cystistat in vezica o dat pe saptamana timp de 4 pana la 12 saptamani, apoi o data pe luna pana la disparitia simptomelor. Utilizarea de Cystistat in scop profilactic trebuie facuta sub controlul unui medic urolog sau radiolog.

Substanta activa este sarea de sodiu a acidului hialuronic de inalta puritate. Fiecare flacon de Cystistat contine 40 mg de hialuronat de sodiu.

Acest produs este un dispozitiv medical. Modul de folosire: Se instileaza toata solutia in vezica dupa evacuarea urinei reziduale. Orice rest de solutie neutilizata se arunca.Pentru a obtine cele mai bune rezultate Cystistat trebuie retinut cat mai mult timp posibil (cel putin 30 minute) in vezica.

Forma de prezentare: 50 ml