Curcumin95 C3 Complex, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

63,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7521130

Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, nervos, articular si muscular, mentinerea diviziunii celulare normale, normalizarea nivelului de fibrinogen si de colesterol din sange, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajuta la mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la stresul cotidian, sustinerea proceselor de chelare a metalelor grele si radioactive din organism, sustinerea proceselor de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

Ingrediente/capsula: 

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 64-66:1 din rizomi de Turmeric garantat cu 95% Curcuminoide 380 mg  Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina 20 mg; capsula de gelatina.

Mod de administrare: Cate 1-2 capsule pe zi.

Precautii: Nu se administreaza copiilor si adolescentilor inainte de maturizarea sexuala.

Contraindicatii: Contraindicat in caz de obstructii ale cailor biliare. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor aflate in chemoterapie. Poate interactiona cu medicamentele antiagregat-plachetare la administrare concomitenta.

Forma de prezentare: 60 capsule