Crema antirid ten matur normal-mixt Neovadiol Complex Substitutiv, 50 ml, Vichy

Frumusete si ingrijire

Brand: VICHY

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

89,98 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7517709

Crema antirid Vichy Neovadiol Complex Substitutiv pentru tenul matur normal-mixt este o crema reactivatoare ce confera densitate, elasticitate, volum redefinit si luminozitate. Crema Neovadiol Complex Substitutiv este creata folosind o noua tehnologie, un gel emulsie pe baza de apa, cu un nivel ridicat de glicol, care ofera prospetime la aplicare si o senzatie de invaluire. Dupa aplicarea textura patrunde cu usurinta, oferind pielii catifelare si confort, fara a lasa o pelicula uleioasa. Imbogatita cu micro-particule fine, albe, pielea este luminoasa si radianta.

Eficacitate:

  • Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani si au depus 13 brevete pentru a obtine formula finala capabila sa actioneze asupra semnelor cutanate observate in timpul menopauzei inspirata de beneficiile hormonului tineretii asupra pielii, au ales un complex puternic de ingrediente active care actioneaza asupra markerilor tineretii implicati in menopauza;
  • Prin complexul substitutiv inovator, pielea este transformata treptat. Densitatea, confortul si prospetimea pielii sunt restaurate. Tenul devine mai stralucitor, mai neted si volumele sunt redefinite treptat.

Mod de utilizare: aplicati in fiecare dimineata pe pielea curata, pe intreaga fata. Daca doriti, se poate aplica si de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Recomandare: pentru femeile aflate la menopauza care doresc sa combata impactul menopauzei asupra pielii lor (pierderea densitatii, a volumului, a prospetimii si a stralucirii).

Mod de prezentare: borcanel de 50ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.10.2021