Cosmo Pharm

Sortare dupa
Cal+Mag+Zinc capsule contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular.
Asocierea sinergica a celor trei ciuperci obtinute din culturi certificate organic asigura o concentratie maxima de substante bioactive polizaharide-beta glucani proteoglucani activi vitamine minerale acizi grasi esentiali.
Venotonic Complex este un supliment vegetal bioactiv de inalta calitate, compus din extracte cu proprietati terapeutice deosebite.

Fondata inca din 1994, au fost primii promotori ai ideilor de supliment alimentar si nutritie sanatoasa. Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, au extins parteneriatul extern, colaborand cu producatori de renume mondial: Lallemand (probiotice), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), DSM (resVida® Resveratrol), Kaneka™ (QH™), Sabinsa Corp. si multi altii.

Produsele exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene, criteriile GMP (Good Manufacturing Practice) si US FDA (United States Food and Drug Administration).

Pentru a mentine acelasi nivel maxim al calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei produselor, COSMO PHARM® a implementat, inca din anul 2003, sistemele de management al calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001) si de management al sigurantei alimentului HACCP (ISO 22000).