Cosmo Pharm

  (5)
Cosmo Pharm
Sortare dupa
 • Complexul de extracte din ciupercile Reishi Shiitake Maitake reprezinta o sursa bogata de vitamine, beta glucani si proteoglucani cu rol antioxidant.
 • Ulei de somon cu continut de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega 3, implicati in reglarea metabolismului grasimilor si care trebuiesc suplimentati prin dieta, deoarece nu pot fi produsi de catre organism.
 • Herbolax Activ este obtinut dintr-un amestec unic de pulberi de fructe si leguminoase, ce ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal si la combaterea constipatiei ocazionale.
 • Asigura rehidratarea intregului organism in caz de diaree, varsaturi, consum redus de lichide la sugari si copii.
 • Produsul contine Zinc ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diviziune celulara, dar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

  Fondata inca din 1994, au fost primii promotori ai ideilor de supliment alimentar si nutritie sanatoasa. Din dorinta de a pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, au extins parteneriatul extern, colaborand cu producatori de renume mondial: Lallemand (probiotice), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), DSM (resVida® Resveratrol), Kaneka™ (QH™), Sabinsa Corp. si multi altii.

  Produsele exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene, criteriile GMP (Good Manufacturing Practice) si US FDA (United States Food and Drug Administration).

  Pentru a mentine acelasi nivel maxim al calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei produselor, COSMO PHARM® a implementat, inca din anul 2003, sistemele de management al calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001) si de management al sigurantei alimentului HACCP (ISO 22000).