Oamenii sunt impartiti in doua tipuri - cei care iubesc ciocolata si cei care iubesc ciocolata. Suntem unul dintre acestia din urma si de aceea am considerat vital sa incepem toate cele trei curente principale in acest tip de religie. Aici suntem in zona purista – cei care prefera ciocolata neagra, naturala. Ciocolata este fara aditivi si esente inutile. Placere pura a probei si doze solide de magneziu.
Procesul este extrem de interesant, consumator de timp si aproape in intregime manual. Incepand cu sortarea boabelor de cacao, prin prajire si apoi macinare, continuam cu turnarea si ambalarea. Ciocolata se matureaza timp de 20 de zile.
Ingrediente: Boabe de cacao bio (65%), zahar brut din trestie de zahar bio (30%) si unt de cacao bio (5%).
Nu adaugam lecitina de soia sau floarea soarelui (care accelereaza procesul) si, prin urmare, bomboanele noastre devin lente.
Mod de utilizare: Gustare intre mese.
Forma de prezentare: 60g