Chlorofresh Mint Liquid Nature's Way, 473.2ml, Secom

Suplimente alimentare

Stoc epuizat

66.59 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Suplimentul alimentar Chlorofresh® Mint Liquid Nature's Way reprezinta un suport in reducerea mirosului neplacut al pielii, transpiratiei si urinei. Forma lichida de clorofilina cupru-sodica pentru absorbtie crescuta sustine reducerea mirosului neplacut al respiratiei, al transpiratiei, al urinei si al fecalelor.

Clorofilina este un extract concentrat din frunze de Dud alb (Morus alba), care ofera o bioeficienta ridicata. Aceasta este hidrosolubila (se dizolva in apa), ceea ce ii confera o capacitate crescuta de reducere a factorilor perturbatori.

Ingredient activ:

Clorofila este un pigment care da plantelor culoarea verde. Plantele folosesc clorofila in procesul de fotosinteza pentru captarea energiei solare, proces prin care sintetizeaza compusi organici (glucoza, aminoacizi, acizi grasi, glicozide, alcaloizi etc.) din compusi anorganici (apa si dioxid de carbon) si elibereaza oxigen; este un compus liposolubil (se dizolva in grasimi).
Structura clorofilei este similara hemoglobinei, dar atomul central din clorofila este magneziu, nu fier. Clorofilina este un amestec de saruri derivate din clorofila, in care cuprul inlocuieste magneziul.

Beneficii:

• sustinerea limitarii mirosului neplacut al pielii, respiratiei, al transpiratiei, al urinei si al fecalelor la persoane cu anumite manifestari prin:
• mentinerea procesului normal de refacere a tesuturilor si limitarea mirosului acestora (sustine reducerea dezvoltarii factorilor perturbatori anaerobi)
• suportul reducerii dezvoltarii factorilor perturbatori de la nivel gastrointestinal care produc trimetilamina (compus de degradare care determina aparitia unui miros neplacut)
• favorizarea limitarii actiunii asupra organismului a unor compusi finali de metabolizare din fumul de tutun, carnea pregatita la temperaturi de peste 150°C, a aflatoxinei B1 din cereale si leguminoase mucegaite (porumb, arahide, soia) care pot conduce la menifestari ce pot influenta functia si integritatea ficatului, prin:
• sustinerea eliminarii din organism a diferitilor compusi (sustine limitarea activitatii enzimelor fazei I si activarea enzimei quinon-reductaza a fazei II de detoxifiere hepatica)
• mentinerea structurii celulelor in fata actiunii radicalilor liberi.

Mod de utilizare:

1 linguri/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Persoanele sub 18 ani: doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Pentru utilizare ca apa de gura (clatire sau gargara): a se folosi ca atare sau a se amesteca cate 1-2 linguri cu 200ml de apa. Clatiti bine si repetati.

Conform reglementarilor europene, cuprul se administreaza in doza de maximum 5mg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat in consecinta.

A se pastra la frigider dupa desigilare.
A se utiliza cu atentie, deoarece acest produs poate pata.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Compozitie (Per 2 linguri (30ml):

Complex de clorofilina cupru-sodica din frunze de Dud alb (Morus alba)(oferind cupru 6mg si sodiu 10mg) : 132 mg

Forma de prezentare: 473.2ml

 

Data ultimei actualizari 20.12.2020