Cereale cu lapte din grau Spelta +6 luni, 250g, Holle Baby Food

Mama si copilul

In stoc
13,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cereale cu lapte din grau Spelta +6 luni, 250g, Holle Baby Food

652360148

Piurel din grau spelta cu lapte se poate administra dupa varsta de 6 luni.

Ingrediente: faina integrala grau spelta ** 37%, lapte praf degresat * 20%, maltodextrina *, zer praf * partial demineralizat 12%, ulei de palmier *, carbonat de calciu, tiamina, vitamina A, vitamina D.

* din agricultura ecologica.

** din agricultura biodinamica.

Mod de preparare:

  • Piure cu lapte pentru hranirea cu biberonul: Fierbeti 1ml apa impreuna cu 1ml lapte si raciti la cca 50°C. Turnati intr-un vas si amestecati cu 2-3 linguri de Piure de grau spelt (cca 25g) si lasati sa se raceasca la 37°C.
  • Piure cu lapte pentru copii peste 6 luni: In loc de apa, puteti folosi acum integral lapte. Restul de ingrediente se adauga ca mai sus.
  • Piure cu lapte impreuna cu praf Formula 2 pentru copii peste 4 luni: Fierbeti 1ml apa impreuna cu 16ml lapte si raciti la cca 50°C. Turnati intr-un vas si amestecati cu 6 linguri de praf Formula 2 si apoi 3-4 linguri de Piure de grau spelt (cca 25g) si lasati sa se raceasca la 37°C.
  • Piure cu fructe pentru copii peste 5 luni: Fierbeti 7ml apa impreuna cu 1ml lapte si raciti la cca 5°C. Turnati intr-un vas si amestecati cu 2 linguri de Piure de grau spelt (cca 25g) si 1g de piure de fructe Holle. Amestecati si lasati sa se raceasca la 37°C.

Mod de prezentare: 250 g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.01.2022