Ceara depilatoare rece, 380g, Karaver

Frumusete si ingrijire

Brand: KARAVER

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

27,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ceara depilatoare rece, 380g, Karaver

2130427

Ceara rece depilatoare KARAVER Halaua este un produs natural pe baza de zahar ,ce asigura o depilare mai putin dureroasa si de lunga durata.

Beneficii:

  • Este un produs natural pe baza de zahar, ce asigura o depilare mai putin dureroasa si de lunga durata;
  • Eventualele urme de ceara ramase dupa depilare, se indeparteaza prin clatire cu apa;
  • Extractul de eucalipt confera un parfum si o culoare deosebita produsului, iar pielea ramane catifelata si parfumata.

Ingrediente: Glucose-fructose as sugar, Aqua, Citric Acid, Glycerin, Methyl p-hydroxybenzoate, Sodium bicarbonate, Solubilizant LRI, Perfume.

Mod de utilizare: pe o piele curata si uscata, cu ajutorul spatulei, se aplica un strat subtire de ceara, in sensul cresterii firelor de par, avind grija ca suprafata pe care ati aplicat pelicula cu produs, sa fie mai mica decit latimea benzii. Asezati spatula in locul special al vasului, care se  gaseste pe partea interioara, astfel incit sa nu va murdariti. Acoperiti ceara aplicata cu banda speciala, presand-o in sensul cresterii firelor de par, vpentru a se lipi bine. Aveti grija sa nu lipiti capatul benzii, ca sa puteti sa o prindeti si sa o trageti usor. Tinind pielea intinsa cu o mina, cu cealalta mina indepartati banda, printr-o singura miscare rapida si decisa, in sensul invers cresterii firelor de par. Aceeasi banda poate fi folosita de 3-4 ori. Deasemeni doua benzi folosite, pot fi lipite intre ele si refolosite. Dupa aceea pot fi spalate cu apa calduta, uscate si pastrate pentru urmatoarea depilare.

Precuatii:

  • Nu se va indeparta niciodata banda perpendicular cu pielea, ci numai paralel cu ea (mina cu care trageti banda trebuie sa fie cit mai aproape de regiunea pe care o depilati).
  • Pentru depilarea fetei si partilor mai sensibile ale corpului este nevoie de mai mare atentie si indeminare. Folosind foarfecele, veti taia benzile in bucati, conform regiunii pe care doriti s-o depilati.

Mod de prezentare: o cutie cu 380g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.06.2022