Ceai Bio Deliciul Fructelor, 18 plicuri, Sonnentor

Dieta si nutritie

In stoc
17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ceai Bio Deliciul Fructelor, 18 plicuri, Sonnentor

17536254

Brand-ul Sonnentor are ca deviza “ Unde bucuria creste in mod natural” si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.

Ceaiul Deliciul Fructelor este visul implinit cu o infuzie de fructe - intens, rosu si pur! Fructele provin din cultivatii ecologice supravegheate. Numai in acest fel fructele deschid noua o lume plina de vitamine, acizi naturali si gusturi delicioase. Ceaiurile de fructe au un gust exceptional servit rece sau cald, amestecat cu sucuri naturale sau lichioruri speciale, condimentat cu vanilie sau cuisoare, sau in orice preparat, pe gustul fiecaruia.

Mod de utilizare:

• Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un pliculet de ceai.
• Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 100°C.

Compozitie:

Macese Ecologice, Bucatele de mar Ecologic, Hibiscus Ecologic, Bucatele de zmeura Ecologica, Esenta de vanilie Ecologica.

Forma de prezentare: 18 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.06.2022