Cavit Junior Ciocolata, 20 tablete masticabile, Biofarm

Suplimente alimentare

In stoc

12.49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Cavit Junior® este o sursa de vitamine esentiale pentru copii care ajuta la mentinerea sanatatii. Cavit junior® cu aroma de ciocolata este indicat ca supliment vitaminic deoarece contribuie la reducerea oboselii si extenuarii (prin aportul de vitamina B2, B3, B5, B6, B9, B12 si C) si la metabolismul energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 si C).
Asocierea echilibrata de vitamine si minerale sustine dezvoltarea intregului organism, mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, imbunatatirea apetitului si a starii generale de bine.

Concentratia:
Vitamina A 0.6 mg, Vitamina B1 0.5 mg, Vitamina B2 0.6 mg, Vitamina PP (vitamina B3) 3 mg, Vitamina B5 (acid pantotenic) 5 mg, Vitamina B6 0.6 mg, Vitamina B9 (acid folic) 0.1 mg, Vitamina B12 0.001 mg, Vitamina C 60 mg, Vitamina D2 0.005 mg, Vitamina E 5 mg, beta-caroten 0.4 mg, biotina (vitamina H sau vitamina B7) 0.01 mg, gluconat de calciu 181.9 mg (echivalent a 17 mg calciu ionic)
Nu contine coloranti sau conservanti artificiali.

Indicatii:
Recomandat in urmatoarele situatii: - toate starile care necesita un aport sporit de vitamine si calciu; - perioade de efort fizic si/sau intelectual intens, crestere rapida, convalescenta; - alimentatie dezechilibrata, lipsa apetitului alimentar (inapetenta); - oboseala excesiva, senzatia de lipsa de energie.
Se recomanda administrarea suplimentului Cavit Junior cu aroma de ciocolata in special in timpul iernii si primaverii, precum si in perioadele de efort fizic si/sau intelectual intens, in cazul lipsei apetitului alimentar sau a starilor de oboseala excesiva.
Nu contine coloranti sau conservanti artificiali.

Mod de administrare: O tableta masticabila pe zi.

Forma de prezentare: 20 tablete masticabile

Data ultimei actualizari 07.10.2020