Branturi pentru barbati GelActiv Work, marimea 40 - 46.5, Scholl

Recuperare medicala

Brand: SCHOLL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

76,72 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Branturi pentru barbati GelActiv Work, marimea 40 - 46.5, Scholl

7521645

Branturile au implementate tehnologia GelActiv de absorbtie a socurilor ce ofera dublu confort. Aceste asigura absorbtia socurilor intreaga zi, in special pe suprafetele dure, amortizare si confort. Orificiile si panza din partea superioara ajuta la mentinerea senzatiei de picioare uscate.

Beneficii:

  • Se pot aplica pentru: bocanci, incaltaminte casual sau pantofi sport;
  • Reduce semnificativ senzatia de greutate in picioare, datorita mersului pe jos sau statului in picioare pentru mult timp.

Mod de utilizare: daca este necesar, taiati branturile pentru a se potrivi in interiorul incaltamintei. Taiati de-a lungul conturului care se potriveste cu dimensiunea incaltamintei sau folositi brantul original ca model. Pentru cele mai bune rezultate, scoateti branturile existente si inlocuiti-le cu branturile Scholl GelActiv, avand partea de gel orientata in jos. Inlocuiti branturile care prezinta semne de uzura; recomandat la fiecare 6 luni.

Mod de prezentare: 1 blister cu 1 pereche de branturi.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.06.2021