Ideale si in lunile reci ale anului, bomboanele cu miere de manuka, ghimbir si echinacea ofera o senzatie de dulce si confort. Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane contine doar ingrediente naturale, prezentate intr-un ambalaj ecologic.
Proprietati:
- Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente, intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua si pastreaza reteta clasica din 1950.
- Sunt bune la gust, fara sa fie prea dulci sau prea amare.
Ingrediente: Zahar ecologic din trestie de zahar, miere de manuka ecologica (15.5%), sirop ecologic de orez brun, ghimbir (0.6%) si echinacea (0.04%). Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfiti, coloranti artificiali sau conservanti.
Avertizari: A pastra la loc uscat si racoros. Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Forma de prezentare: Punga cu 120g