O reteta clasica, adaptata persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinati celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten.
Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit) sau de alta natura (probleme de piete). Gama Gerble fara gluten este recomandata de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.
Ingrediente: Amidon din porumb, faina de orez 28%, zahar, ulei de floarea soarelui, amidon de orez, ulei vegetal de palmier si de copra, amidon de cartofi, faina de porumb 4%, dextroza, sirop de glucoza, praf de copt din carbonati de sodiu, agenti de ingrosare: guma de xantan, arome, cacao pudra degresata 7%, emulsifiant: lecitina de soia, sare.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica - 1972 kj/ 468 kcal 24%*; Lipide (g) - 19/27%* din care acizi grasi saturati (g) - 15/75%*; Glucide (g) - 69/27%* din care zaharuri (g) - 28/31%*; Fibre (g) - 3,5; Proteine (g)- 4/8%*; Sare (g) - 1,1/18%*.
*Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400Kj/ 2000Kcal).
Mod de consum: La gustare sau mic dejun, alaturi de un produs lactat sau o bautura calda, acesti biscuitI cu umplutura de crema de vanilie va vor incanta la fiecare degustare.
Forma de prezentare: Pachet cu 125g