Biberon PP colorat, 250ml, Baby Nova

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

18,23 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Biberon PP colorat, 250ml, Baby Nova

7478570

Biberon din polipropilena de inalta calitate, rezistent la socuri, cu tetina rotunda din silicon, marimea M (lapte). Biberonul este potrivit si pentru congelarea laptelui matern. Acest produs este in concordanta cu EN 1400 si nu contine BPA.

Recomandari: Prepararea hranei pentru sugar se va face numai conform recomandarilor producatorului, incet si cu rabdare, iar din luna a 5-a invatati sugarul sa foloseasca o cana in loc de biberon.

Avertizari:

Culorile/modele pot varia.

- Pentru siguranta si sanatatea copilului dumneavoastra: continutul biberonului se consuma numai sub supravegherea unui adult.

- Sub nicio forma sa nu se foloseasca biberonul pe post de suzeta. Suptul continuu si prelungit al lichidelor din biberon poate afecta dintisorii si poate cauza carii (dinti stricati). Acest lucru e valabil in special in cazul alimentelor si al bauturilor indulcite, al sucurilor acidulate din fructe si legume. Nu inmuiati tetina in medicamente. Toate partile componente neutilizate nu trebuie lasate la indemana copiilor.

- Dezinfectati sticla, tetina si accesoriile inainte de prima utilizare tinandu-le timp de 5 minute in apa fiarta. Dupa fiecare utilizare, biberonul, tetina si accesoriile se clatesc temeinic sub jet de apa si se spala cu detergent de vase, iar regulat se dezinfecteaza prin fierbere circa 3 minute, dar nu in oala sub presiune sau in cuptorul cu microunde. Toate partile componente se pot curata in masina de spalat vase, dar nu se recomanda utilizarea acesteia deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele.

- La aparitia primelor semne de uzura schimbati imediat tetina deoarece exista risc de sufocare. Din motive de igiena si siguranta, tetinele se inlocuiesc dupa aproximativ 2 luni de utilizare. Tetinele din cauciuc natural (latex), ar putea cauza reactii alergice sugarilor. In cazul eventualelor zgarieturi sau fisuri ale biberonului, acesta se poate sparge, iar continutul fierbinte ar putea rani sugarul.

- In niciun caz sa nu se incalzeasca biberonul inchis cu hrana in el in cuptorul cu microunde deoarece exista pericol de explozie sau deteriorare. In plus, datorita incalzirii inegale a continutului exista riscul ca sugarul sa se opareasca. 

Forma de prezentare: Biberon de 250ml

* Va rugam sa ne comunicati prin e-mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.06.2021