Biberon PP AirFree Clasic 1m+ SCF813/14, 260ml, Philips Avent

Mama si copilul

In stoc
46,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biberon PP AirFree Clasic 1m+ SCF813/14, 260ml, Philips Avent

7534307

Sistemul anti-colici dovedit clinic este integrat acum in tetina, astfel incat sticla este extrem de usor de curatat si asamblat (fara inel adaptor). Gama Classic a fost imbunatatita pentru a oferi o experienta de hranire si mai placuta.

Caracteristici:

 - Biberon cu gat larg
 - Gama compatibila de la alaptare la bautul din cana
 - Combina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie!

 - Testat clinic: Supapa unica anti colici ajuta la calmarea bebelusului in special noaptea.

 - Compatibil cu toate dimensiunile de biberoane anticolici Philips Avent - Dispozitivul anticolici Philips Avent AirFree este compatibil cu biberoanele anticolici Philips Avent de 125 ml, de 260 ml si de 330 ml.

 - Dispozitivul AirFree nu este compatibil cu biberoanele din gama Natural.

 - Dispozitivul anticolici AirFree este conceput pentru a ajuta copilul sa inghita mai putin aer in momentul hranirii.

 - Pentru aceasta, tetina ramane plina de lapte, chiar si cand biberonul este inclinat pe orizontala sau in pozitie verticala.

 - Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*
 - Fata de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat in tetina, ceea ce face mai simpla asamblarea corecta a biberonului.

 - In timp ce hranesti bebelusul, supapa unica de pe tetina se deschide pentru a permite aerului sa intre in biberon in loc de a intra in stomacul bebelusului.

 - Dispozitivul unic anticolici AirFree trage aerul din tetina, astfel incat copilul inghite mai putin aer atunci cand bea.

 - Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor alimentare comune, precum colicile, refluxul si gazele.

 - Usor de curatat si asamblat, deoarece AirFree este format dintr-o singura bucata - Dispozitivul anticolici AirFree poate fi asamblat usor pe orice biberon anticolici Philips Avent.

 - De asemenea, deoarece are o singura piesa, curatarea este extrem de usoara.

 - Fara scurgeri pentru o hranire placuta
 - Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta.

 - Fara BPA
 - Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confectionat din polipropilena, materiale fara BPA
 - Prevazut cu tetina din silicon cu orificiu variabil (+3 luni)

Forma de prezentare: biberon 260ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.10.2020