Biberon Advanced anti-colici cu sistem de ventilatie Albastru, 260ml, Tommee Tippee

Mama si copilul

In stoc
45,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Biberon Advanced anti-colici cu sistem de ventilatie Albastru, 260ml, Tommee Tippee

17534686

 • Tommee Tippee a combinat tetinele Closer to Nature cu un sistem ce ajuta la reducerea simptomelor colicilor pentru a realiza biberonul Advanced.

  Proprietati:

  - Biberonul beneficiaza de o tehnologie ce trage aerul, iar valva sub forma de stea nu permite laptelui sa treaca prin tub, ceea ce inseamna mai putine gaze, lapte varsat si agitatie.

  - Tubul de ventilatie prevazut cu senzor de temperatura ajuta la stabilirea temperaturii optime de hranire. Introduceti tubul in lapte timp de 5 secunde, daca tubul se coloreaza roz, temperatura este prea mare.

  - Forma unica a tetinei imita flexarea si miscarea sanului mamei si ajuta la hranirea usoara a copilului. Tetina cu forma anatomica creeaza o senzatie naturala, asemanatoare sanului mamei si face trecerea usoara de la hranirea la san la hranirea cu biberonul.

  - Este compatibil cu tetinele Advanced si nu contine BPA.

  Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.06.2021