Bauckhof

  (32)
Bauckhof
Sortare dupa
  • Baza ideala pentru cerealele preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
  • Mix de 3 cereale pentru micul dejun fara gluten, fara coloranti, fara conservanti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
  • Fulgi de porumb fara gluten de calitate organica, Demeter. Fulgii sunt rulati in mod traditional si raman crocanti mai mult timp. Acestia provin din porumb cultivat si procesat controlat fara gluten.
  • Amestec pentru burgeri cu rosii si busuioc cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Adaptat si pentru vegetarieni - fara lapte si oua. Acest produs nu contine alergeni. Fiecare pachet contine suficient amestec
  • Un mix de faina fara gluten, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea rapida a chiflelor fara gluten.
  • Cerealele utilizate au fost macinate separat, se proceseaza doar produse fara gluten pe aceasta moara. Moara es
  • Mix din faina pentru prepararea rapida a prajiturii cu mere.
  • Mix de seminte fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie.
  • Ideal pentru galuste sau deserturi fine, fara coloranti si conservanti.
  • Pesmetul este facut fara drojdie si are un gust crocant si crocant.
  • Produs certificat biodinamic (Demeter) si ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7). Ideala p
  • Fulgii de hrisca sunt ideali pentru prepararea de muesli, terciuri si chiftelute. Fulgii provin din hrisca cultivata si procesata in spatii controlate, linie de productie controlata, garantat fara gluten.
  • In moara noastra amestecam fulgii macinati cu fulgi intregi - pentru o consistenta optima de terci, catifelata si cremoasa.
  • Un mix de fainuri integrale, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.
  • Mix de cereale si fulgi imbracati in ciocolata neagra, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
  • Bilutele delicioase de ciocolata bio nu numai ca improspateaza micul dejun, ci se folosesc ca decor pe inghetata sau in iaurt. Trei tipuri de bile crocante intr-o singura punga. In moara Bauckhof amestecam bile de cacao, bile de quinoa si bile de porumb impreuna.
  • Un amestec de musli cu multe fructe diferite (45% caise, smochine, mere, zmeura si stafide). Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din cereale fara gluten, precum porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca.
  • Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal.
  • Mix pentru blat de pizza fara gluten, usor de preparat, fara coloranti, fara conservanti cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Obtineti preparate crocante cu acest pesmet granulat obtinut din paine proaspat coapta in cuptor si uscata, integral din grau, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Musli pentru micul dejun fara zahar adaugat, din ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Faina de soia fara gluten este potrivita pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose, pentru bucataria fara gluten. Este potrivita ca inlocuitor al oualor.
  • Aliment usor de digerat, fara gluten. Hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.
  • Se poate face fara lapte si oua, pentru 6 brownies mari sau 12 mici. Produs controlat fara gluten.