Mihaela Mariana Stancu

Mihaela Mariana Stancu

28 articole
 • Sfaturi pentru ingrijirea tenului in sezonul rece

  Mai mult ca niciodata, iarna ai nevoie de un ajutor puternic si bland in acelasi timp. Vantul, zapada si aerul rece transforma tenul expus gradelor cu minus, care devine tern, obosit, predispus roselilor si senzatiei de fata uscata.

  Sfaturi pentru ingrijirea tenului in sezonul rece
 • Alimentatia cu efect benefic in cresterea imunitatii

  Inca din cele mai vechi timpuri oamenii cunosteau efectele benefice ale alimentelor asupra cresterii imunitatii. Asadar, sa ne reamintim cuvintele intelepte ale lui Hipocrate: „Hrana sa va fie medicament si medicamentul sa va fie hrana”.

  Alimentatia cu efect benefic in cresterea imunitatii
 • Raceala in sarcina: Cum o tratam corespunzator?

  In viata unei femei sarcina este un moment asteptat si trait cu emotie si bucurie. Viitoarea mamica priveste permanent spre binele bebelusului, iar o raceala nu mai este privita drept o banala afectiune a sistemului respirator.

  Raceala in sarcina: Cum o tratam corespunzator?
 • Importanta vitaminelor si mineralelor in sezonul rece

  Imagineaza-ti sanatatea precum o planta. Daca o uzi si ii dai substantele nutritive de care are nevoie, va fi infloritoare, dar daca uiti de ea se va ofili. Tot asa, daca vrei sa treci infloritor prin sezonul rece, ai grija de sanatatea ta si alege corect vitaminele si mineralele necesare.

  Importanta vitaminelor si mineralelor in sezonul rece
 • Cum tratam raceala si gripa?

  Racelile apar, mai des in perioada rece a anului, mai ales cand intervine si umezeala. Trecerea de la anotimpul cald - care ne indeamna catre deschidere si conexiune cu mediul exterior, la anotimpul rece este momentul interiorizarii, al constientizarii noilor invataminte primite si, mai ales intregrarii lor launtrice.

  Cum tratam raceala si gripa?
 • Astenia de primavara: Simptome, cauze si tratament

  Astenia este o slabire generala a organismului, resimtita printr-o stare de oboseala accentuata care afecteaza nu numai starea psihica, dar si pe cea fizica. Aceasta ar fi cea mai simpla explicatie a acestor stari de ameteala si slabiciune.

  Astenia de primavara: Simptome, cauze si tratament
 • Dureri de cap: Tipuri, cauze si tratament

  Cel putin o data in viata ne confruntam cu durerea de cap. Acest disconfort poate afecta pe oricine, indiferent de varsta, rasa, sex. Cel mai adesea punem durerea de cap pe seama stresului, a odihnei insuficiente, a unei probleme emotionale sau a unei conditii medicale preexistente (hipertensiune arteriala, anxietate sau depresie).

  Dureri de cap: Tipuri, cauze si tratament
 • Accident vascular cerebral: Cauze si simptome ale infarctului cerebral

  Accidentul vascular cerebral (AVC), sau infarctul cerebral, are loc atunci cand o parte a creierului nu mai este alimentata cu sange, fie partial, fie total. Acest lucru inseamna ca tesutul cerebral nu mai primeste oxigen sau nutrienti.

  Accident vascular cerebral: Cauze si simptome ale infarctului cerebral