Lavinia Serbu

Lavinia Serbu

24 articole
 • Alimentatia sanatoasa – secretul impotriva gripei si racelii

  Stiai ca atunci cand esti bolnav organismul consuma mai mult energie pentru refacere? In sezonul rece, esti predispus sa contactezi virusi si sa te imbolnavesti mai usor.

  Alimentatia sanatoasa – secretul impotriva gripei si racelii
 • Top 4 plante medicinale pentru intarirea sistemului imunitar

  Imunitatea sau scutul de supravieturie al organismului reprezinta capacitatea pe care o are corpul de a se apara impotriva factorilor care ii ameninta buna functionare.

  Top 4 plante medicinale pentru intarirea sistemului imunitar
 • Congestia nazala: Ce este, tratament si cauze

  Alergiile, sensibilitatea la aerul conditionat sau la curentii de aer, gripa, raceala, dar si poluarea, toate acestea pot conduce la aparitia inflamarii mucoasei nazale si secretia de mucus, care vor determina o problema de sanatate sacaitoare: congestia nazala sau nasul infundat!

  Congestia nazala: Ce este, tratament si cauze
 • Sfaturi si recomandari pentru o digestie usoara

  Iti place sa mananci copios si de obicei masa principala a zilei o servesti seara, cand te infrupti din bucatele imbelsugate? Mananci in exces sau pe fuga, in masina, la birou sau atunci cand te ocupi de mailuri si nu de pranzul regulamentar?

  Sfaturi si recomandari pentru o digestie usoara
 • Remedii naturale pentru indigestie

  Indigestia reprezinta un disconfort aparut dupa o masa copioasa, ca urmare a dificultatii de a prelucra si asimila alimentele ingerate.

  Remedii naturale pentru indigestie
 • Febra la copii: prieten sau dusman?

  Ce este febra? Cum se manifesta la copii? Cum trebuie sa ne comportam?

  Febra la copii: prieten sau dusman?
 • Totul despre infectia cu streptococ

  In colectivitatile scolare sau prescolare intalnim o frecventa crescuta a cazurilor de infectie cu streptococ beta hemolitic de grup A.

  Totul despre infectia cu streptococ
 • Vitamine pentru astenia de primavara

  Primavara incepe cu un paradox. Pe cat de mult ne-am dorit sa ne rasfatam in soare si caldura, dupa sezonul rece in care ne-am confruntat cu zile intunecoase si temperaturi scazute, pe atat ne dăm seama ca suntem apatici si anxiosi. Contribuie la aceasta stare alimentatia din timpul iernii, lipsa luminii naturale, sedentarismul si schimbarile de temperatura care suprasolicita organismul.

  Vitamine pentru astenia de primavara