Frumusete si ingrijire

Absorbante zilnice Organice Panty Liners Curved, 30 bucati, Natracare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Absorbante zilnice Organice Panty Liners Curved, 30 bucati, Natracare

7500221

Absorbante zilnice din bumbac certificat organic, pulpa de celuloza certificata organic, amidon din porumb, adeziv netoxic.

Caracteristici:

  •  Absorbantele zilnice Natracare pun pe pielea ta delicata numai bumbac organic 100%.
  •  Materialele naturale, pe baza de plante lasa pielea sa respire si sunt delicate si moi pentru a te simti in confort si pentru a avea o senzatie de uscare zi de zi. 
  •  Materiale in totalitate fara clor - inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
  •  Nu sunt testate pe animale
  •  Sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%) - nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Recomandari: Absorbante zilnice curbate pentru zilele cu ciclu mai putin abundent sau doar cand aveti nevoie de extra protectie.

Ca toate celelalte produse de la Natracare, absorbantele zilnice nu contin plastic, parfumuri sau clor, ajutandu-te sa eviti materialele sintetice si agentii iritanti pentru piele care sunt prezenti in atatea produse de igiena feminina.

Forma de prezentare: 30 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2022