Absorbante ultra night duo pack, 14 bucati, Always

Frumusete si ingrijire

Stoc epuizat

16.39 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Recomandate pentru utilizare atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, absorbantele Always Ultra Night (Marimea 3) cu aripioare ofera protectie de pana la 100% pentru forma si fluxul tau unice. Ideale pentru scurgeri moderate, cu chilot de marimea L sau pentru scurgeri abundente cu chilot de marimea M sau L.

Absorbantele igienice Always Ultra au contururi Secureguard si gel care blocheaza lichidul in interior (nu curge) pentru a ajuta la prevenirea scurgerilor. De asemenea, are tehnologie de neutralizare a mirosurilor, care blocheaza mirosurile, nu doar le mascheaza. Desi absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, acestea asigura confortul si protectia in timpul ciclului menstrual.

Rescrie regulile cu Always MyFit si obtine o fixare fara scurgeri pentru forma si fluxul tau. Incearca Always Ultra Secure Night (Marimea 4), cele mai bune absorbante igienice Always Ultra pentru protectie pe timpul noptii.

Protectie de pana la 100% impotriva scurgerilor, interior super absorbant cu gel care impiedica scurgerea lichidului, tehnologia de neutralizare a mirosurilor blocheaza mirosurile, nu doar le mascheaza si include un parfum discret, absorbante igienice testate dermatologic, nu irita pielea, strat superior confortabil pentru o senzatie de catifelare pe piele, contururile Secureguard controleaza lichidul, grosime de 3 mm pentru o senzatie extraordinara de confort, cu aripioare ce fixeaza absorbantul in pozitie.

Forma de prezentare: 14 bucati