Absorbante ultra night duo pack, 14 bucati, Always

Brand: ALWAYS

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

11,59 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

5368344

Absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, acestea asigura confortul si protectia in timpul ciclului menstrual. Rescrie regulile cu Always MyFit si obtine o fixare fara scurgeri pentru forma si fluxul tau. Protectie de pana la 100% impotriva scurgerilor, interior super absorbant cu gel care impiedica scurgerea lichidului, tehnologia de neutralizare a mirosurilor le blocheaza, nu doar le mascheaza si include un parfum discret. Absorbantele igienice sunt testate dermatologic, nu irita pielea, stratul superior este confortabil pentru o senzatie de catifelare pe piele.

Beneficii:

  • Absorbtie rapida;
  • Tehnologie de neutralizare a mirosurilor.

Recomandare: ideale pentru scurgeri moderate, pentru chilot de marimea L sau pentru scurgeri abundente, chilot de marimea M sau L. Recomandate pentru utilizare atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, absorbantele Always Ultra Night au aripioare ce ofera protectie de pana la 100% impotriva fluxului neasteptat.

Mod de prezentare: un pachet cu 14 bucati.