Absorbante pentru incontinenta Seni Lady Plus, 15 bucati, Seni

Consumabile medicale

Brand: SENI
In stoc
17,84 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517821

Absorbantele au fost create special pentru femeile active, care au nevoie de confort, discretie si siguranta in orice situatie. Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Plus, reprezinta solutia perfecta pentru femeile care se confrunta cu probleme de incontinenta usoara;

Asigura ajustare optima pe corp, reducerea mirosului neplacut, protectie impotriva scurgerilor laterale, absorbtie rapida si eficienta, risc minim de aparitie a reactiilor alergice, suprafata ce permite pielii sa respire, protectie mai buna pentru incontinenta urinara, decat asigura absorbantele igienice traditionale, fixare usoara si sigura pe lenjerie, discretie si siguranta in orice situatie.

Caracteristici:

  • Suprafata moale si delicata cu pielea asigura confort si risc minim de aparitie a iritatiilor;
  • Forma anatomica asigura o ajustare optima pe corp;
  • Banda adeziva lata, se fixare usoara si sigura pe lenjerie;
  • Volanase ce previn scurgerile lateralegie;
  • Conditia fizica: Mobil;
  • Gradul de incontinenta: Mediu;
  • Dimensiuni: 20.5cm x 42cm;

Compozitie: Stratul de distributie Extra Dry System permite absorbtia rapida si uniforma a lichidului. Latex Free – fara elemente din latex, Odour Stop – neutralizarea mirosurilor neplacute.

Mod de utilizare: Scoateti absorbantul din pachet si dezlipiti hartia de pe banda adeziva. Lipiti absorbantul pe lenjerie in pozitia corecta. Verificati daca absorbantul este bine fixat, pentru a va asigura confortul necesar. Nu aruncati absorbantul in toaleta dupa utilizare – se arunca doar in cosul de gunoi.

Forma de prezentare: 15 bucati

Data ultimei actualizari 17.06.2021