Absorbante Organice cu aripioare Ultra Pads Super, 12 bucati, Natracare

Igiena intima

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

18,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7500219

Absorbante ultra subtiri, Super cu 3 picaturi.

Absorbant ultra subtire cu un strat absorbant natural, prezentate individual in hartie reciclata pentru o prezenta discreta in geanta. Materiale naturale, strat extra moale de bumbac, fara parfum, plastic, materiale albite cu clor.

Caracteristici:

 - sunt in totalitate fara clor - inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
 - nu sunt testate pe animale
 - sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%)
 - nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Tipul de adeziv folosit pentru produsele Natracare este acelasi tip de adeziv livrat catre majoritatea companiilor de abosrbante. Din pacate, aceste corporatii au brevetat lungimea, latimea si numarul de benzi adezive, astfel incat am fost nevoiti sa gasim artificii pentru a nu incalca aceste patente. De asemenea, adezivul este partea cea mai putin prietenoasa cu mediul, de aceea folosim stricul necesar pentru a pastra un raport optim intre stabilitatea produsului si biodegradabilitatea sa. 

Datorita faptului ca folosim celuloza naturala in loc de plastic, exista o marja de eroare foarte fina pentru temperatura la care adezivul este aderent la material. Prea fierbinte si produsul devine foarte lipicios, prea rece iar acesta nu se va lipi. In cazul in care va regasiti in aceasta situatie, incalzirea absorbantului intre palme va incalzi adezivul suficient incat sa adere eficient la materialul textil. Pentru rezultate optime, lenjeria intima din bumbac este de preferat celei sintetice.

Forma de prezentare: 12 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.10.2020