Suplimente sarcina (8)

Sortare dupa
Acidul folic este o vitamina B, recomandata femeilor inainte de procreere si pe perioada sarcinii, precum si in pre-menopauza. De asemenea, acidul fol
Lactiferon previne si trateaza deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon nu contine fier.
Noua formula Femibion 1 are aceleasi indicatii dar mai multe beneficii pentru mama si bebelus. Produsul sustine atat mama, cat si bebelusul, din perioada de planificare si pana in saptamana 12 de sarcina (trimestrul 1).
Women's Prenatal Program cu fier contine 600 mg de Calciu, ce este vital in special in al treilea trimestru al sarcinii, atunci cand oasele fatului incep sa se calcifieze. Daca nivelul de calciu al mamei scad
Femibion sarcina sanatoasa 2 - din al 2-lea trimestru de sarcina pana la sfarsitul perioadei de alaptare
Femibion 1 - Planificare si Sarcina contine vitamina D pentru a sustine aportul adecvat al acestei substante nutritive in timpul sarcinii.
Suport pentru imunitate , energie si metabolism contine fumarat feros, o forma cu biodisponibilitate crescuta, fara sa creeze tulburari gastro-intestinale.
Acidul Folic G71 de la Fares este un produs destinat sanatatii mamei si a fatului, din surse 100% naturale, avand o formula sigura si eficienta pentru femeile insarcinate.
Suplimente sarcina

Suplimente sarcina