Sarcina si alaptare (12)

Sortare dupa
Femibion sarcina sanatoasa 2 - din al 2-lea trimestru de sarcina pana la sfarsitul perioadei de alaptare
Femibion sarcina sanatoasa 2 - din al 2-lea trimestru de sarcina pana la sfarsitul perioadei de alaptare
Noua formula Femibion 1 are aceleasi indicatii dar mai multe beneficii pentru mama si bebelus. Produsul sustine atat mama, cat si bebelusul, din perioada de planificare si pana in saptamana 12 de sarcina (trimestrul 1).
Acidul folic este o vitamina B, recomandata femeilor inainte de procreere si pe perioada sarcinii, precum si in pre-menopauza. De asemenea, acidul fol
Ulei din ficat de cod Pure Mom & Baby .
Lactiferon previne si trateaza deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon nu contine fier.
Women's Prenatal Program cu fier contine 600 mg de Calciu, ce este vital in special in al treilea trimestru al sarcinii, atunci cand oasele fatului incep sa se calcifieze. Daca nivelul de calciu al mamei scad
Femibion 1 - Planificare si Sarcina contine vitamina D pentru a sustine aportul adecvat al acestei substante nutritive in timpul sarcinii.
Suport pentru imunitate , energie si metabolism contine fumarat feros, o forma cu biodisponibilitate crescuta, fara sa creeze tulburari gastro-intestinale.
Stimularea lactatiei Mami si Bebe G85 este un produs care contribuie la stimularea lactatiei, si astfel, la cresterea volumului laptelui matern. De asemenea, acesta ajuta la reducerea disconfortului abdominal postprandial la sugari.
OGESTAN aduce pentru femeia sanatoasa un aport optim de OMEGA-3 care ajuta la ducerea la termen a sarcinii, scazand riscul nasterii premature.
Acidul Folic G71 de la Fares este un produs destinat sanatatii mamei si a fatului, din surse 100% naturale, avand o formula sigura si eficienta pentru femeile insarcinate.
Sarcina si alaptare

Sarcina si alaptare